Interne

Vezi aici cele mai bune oferte la mare în sezon cu cel mult 100 de euro

Vestea bună este că staţiuni precum Neptun, Cap Aurora, Mamaia, Eforie Nord şi Sud, Jupiter şi Saturn sunt accesibile pentru clienţii cu un buget de maximum 100 de euro pentru un sejur de 6-7 zile pe litoral, în luna iulie. Vestea proastă este că tarifele sub 100 de euro acoperă doar cazarea în unităţi de 2 stele, fără masă. Vezi mai jos cele mai bune oferte valabile pentru a doua jumătate a lunii iulie.


Dacă vrei să mergi în vacanţă în staţiunea Eforie Sud, un sejur de 6 zile aici în iulie te costă 210 lei. Banii acoperă 5 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele, fără masă. Tariful este valabil în intervalul 15-25 iulie.
O vacanţă de 6 zile în Olimp te costă 232 lei, în perioada 17-22 iulie. Tariful acoperă 5 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele, fără masă.


Dacă vrei să mergi în iulie în staţiunea Saturn, un sejur de 6 zile aici ajunge la 293 lei. Preţul este valabil în perioada 21-26 iulie şi acoperă 5 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele, fără masă.


Un sejur de 7 zile în staţiunea Jupiter te costă 294 de lei, în a doua jumătate a lunii iulie. Tariful include 6 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele din staţiune, fără masă. Preţul este valabil în perioada 15-21 iulie.


Cu 330 de lei mergi la mare în staţiunea Mamaia, în iulie. Preţul acoperă cazarea în cameră dublă pentru 7 zile la un hotel de 2 stele din staţiune, fără masă.


Cu sensibil mai mulţi bani mergi pe litoral în staţiunea Neptun. Astfel că, un sejur de 6 zile în perioada 25 iulie-14 august te costă 372 lei. În bani intră 5 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele.


O vacanţă de 6 zile în staţiunea Cap Aurora ajunge în luna iulie la 378 de lei. În preţ intră 5 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele şi mic dejun. Tariful este valabil în intervalul 12-17 iulie.


Cu 402 lei mergi în iulie în staţiunea Eforie Nord. 402 lei te costă un sejur de 6 zile în perioada 14-19 iulie în Eforie Nord. Preţul acoperă un sejur de 5 nopţi în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din staţiune.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co