Externe

Vezi aici unde poţi merge de 1 Mai cu doar 16 euro pe sejur, în afara ţării

O mini-vacanţă de 1 Mai în staţiunea Nisipurile de Aur e mai ieftină decât un sejur pe litoralul autohton şi te costă maximum 21 de euro. Un sejur de 7 zile în Paralia Katerini e mai ieftin decât o mini-vacanţă de 3 zile la Vama Veche, fiecare ajungând la cel mult 49 de euro.


Dac dispui de un buget de cel mult 20 de euro pentru cazare, ai de ales între Eforie, Mamaia şi litoralul bulgăresc.
Un sejur de 3 zile în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur te costă 16 euro, de 1 Mai. În preţ intră 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun. Tariful este valabil în perioada 22 aprilie-10 mai, pentru un sejur de 3 zile în staţiune.


Cu 80 de lei (circa 19.50 euro) mergi de 1 Mai în staţiunea Eforie Nord. Tariful acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete şi este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai.


Dacă vrei să petreci 1 Mai la Mamaia, o mini-vacanţă de 3 zile aici te costă 83 de lei (aproximativ 20.24 euro), depăşind sensibil limita superioară a bugetului de vacanţă, stabilit la 20 de euro. Preţul include 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele şi este valabil pentru intervalul 28 aprilie-3 mai.


Buget de maximum 50 de euro pentru cazare. Ai de ales între Vama Veche, Paralia Katerini, Praga şi Budapesta.
Cel mai avantajos sejur de 1 Mai relativ la acest nivel de preţ este o săptămână pe litoralul grecesc, în staţiunea Paralia Katerini. Astfel că, 6 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele în staţiune te costă 40 de euro. Tariful este valabil în intervalul 26 aprilie-3 mai.


Un sejur de 3 zile la Praga ajunge la 43 de euro, la sfârşitul lunii aprilie. Tariful este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai şi acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun pe durata şederii.


O mini-vacanţă de 1 Mai la Vama Veche ajunge la 200 de lei (circa 48.78 de euro). Preţul include 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele. Tariful nu acoperă masa.


48 de euro te costă şi un sejur de 1 Mai la Budapesta. Tariful acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun pe durata şederii.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co