Interne

Vizita virtuala la Castelul Peles

Vizita virtuala la Castelul Peles

O serie de muzee din Romania au reusit sa implementeze platforme pentru o vizitare virtuala, prin eforturi proprii: Muzeul National Peles, Pelisor, Muzeul Taranului Roman, Complexul National Muzeal „Astra” – Sibiu sau Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”. Facem si noi astazi o vizita  la Castelul Peles…sa vedeti ce usor este.
Cei care nu au avut ocazia să viziteze până acum Muzeul Naţional Peleş, vor avea posibilitatea să se bucure virtual de frumuseţile castelului. Accesând pagina de internet http://peles.ro/tur-virtual/, se vor deschide peste 20 de imagini panoramice de 360 de grade care prezintă în cel mai mic detaliu castelele Peleş şi Pelişor. „Sperăm ca prin acest tur virtual să stârnim curiozitatea celor care îl văd pentru a veni să viziteze castelele. Dat fiind că Muzeul Peleş este atât de căutat, era normal să poată fi vizitat şi online”, a declarat pentru adevarul.ro muzeograful Alexandru Duţă.
Turiştii care ajung la castel îşi pot cumpăra de la magazinul de suveniruri aflat în curtea interioară şi un DVD care conţine peste 65 de imagini din interiorul celor două muzee, fiecare dintre imagini fiind însoţită de câte o scurtă prezentare a camerelor sau obiectelor din interior. Castelul Peleş este cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Prahova. Muzeul Peleş poate fi vizitat de miercuri până duminică între orele 9.00 şi 17.00, iar marţi între 11.00 şi 17.00. Vizitarea expoziţiei de bază a castelului costă 20 de lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi. Turul opţional care cuprinde vizitarea parterului şi a primului etaj este 50 de lei şi 12,5 redus, iar turul complet 70 de lei şi 17,5 lei pentru elevi şi studenţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co