Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

WineUp Fair in Transylvania, la Cluj-Napoca

WineUp Fair in Transylvania, unul dintre cele mai importante târguri de vinuri din România, se va deschide astăzi la Cluj-Napoca. Evenimentul, ajuns la cea de-a treia ediție, se va desfășura la Muzeul de Artă Cluj, Palatul Banffy, în perioada 24-26 martie 2017.

Astfel, 300 de vinuri vor putea fi degustate la standurile producătorilor și importatorilor în cele trei zile ale celui mai important târg de profil din România, cu 30 de reprezentanți ai industriei din ţară și din străinătate.

ArtVinium reprezintă expresia pasiunii pentru vin și artă a Ioanei Bidian Micu, fondatoarea companiei, pasiune care în timp s-a transpus în proiecte de management, marketing și branding, strategii de poziționare și vânzare a vinurilor.

În căutarea unor noi provocări, conceptul Wine Up a apărut firesc ca o necesitate pe piața de profil cautând să ofere un nou model de prezentare și promovare a vinului românesc pe plan național și internațional. Organizatorii își propun să ofere un proiect integrat lumii vinului în care să se regăsească sub aceeași cupolă consumatori, pasionați, producători și specialiști în domeniu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co