Externe

Wizz Air acceptă plăţile prin intermediul cardurilor Maestro

MasterCard Europe şi Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, anunţă acceptarea cardurilor Maestro pentru achiziţionarea de servicii şi bilete de călătorie, prin intermediul site-ului companiei.

 “Serviciile Wizz Air au fost în mod constant unele dintre cele mai solicitate de către retailerii online pentru peste 120 milioane de consumatori europeni, ce au fost acceptaţi de bănci pentru a putea realiza cumpărături online, prin intermediul cardurilor Maestro”, a declarat Robert Nemcsics, regional manager MarterCard Europe, responsabil pentru dezvoltarea reţelei de parteneri.

E-comerţul prin intermediul cardurilor Maestro se extinde rapid în Europa. În ultimele 12 luni, numărul tranzacţiilor electronice Maestro a crescut de peste două ori, datorită clienţilor care au efectuat cumpărături din peste 48 de ţări europene, prin intermediul a mai mult de 13.000 de site-uri de comercianţi online.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România şi din Europa Centrală şi de Est a transportat 10,5 milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă din 36 aeronave Airbus A320, ce operează de la 15 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania.

sursa: wall-street.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co