Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Zapada afecteaza circulatia

Zapada afecteaza circulatia

Zapada si viscolul au inchis traficul pe cele doua autostrazi si pe 25 de drumuri nationale. De asemenea, 13 trenuri inregistreaza intarzieri si 32 trenuri sunt anulate. Si aeroporturile au fost afectate, 19 curse aeriene fiind anulate. Cam acesta este scenariul creat de vremea neprietenoasa.

Circulatia feroviara in zona Complexului Bucuresti Nord s-a desfasurat cu dificultate din cauza viscolului, 13 trenuri inregistrand intarzieri la intrare si la plecare si 32 trenuri fiind anulate, informeaza CFR.

Urmare anularii trenurilor, calatorii vor fi preluati cu alte trenuri aflate in circulatie, in directiile respective. Trenurile ramase in circulatie vor fi suplimentate astfel incat sa poata prelua cat mai mult din trafic.

CFR recomanda publicului ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre trenurile anulate si despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521 sau sa acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca la ora 10:30, traficul era inchis pe 2 autostrazi si 25 de drumuri nationale din cauza fenomenelor meteo extreme si pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co