Interne

Zapada si partii excelente in Valea Jiului

Zapada si partii excelente in Valea Jiului

Mii de oameni au urcat in acest week-end la munte in Valea Jiului. Statiunile au fost pline pana la refuz si partiile au fost luate cu asalt. De vremea numai buna pentru schiat au profitat toti cei care au simtit nevoia sa se relaxeze in natura, cu un pahar de vin fiert, un covrig cald, ori un gratar facut in apropierea zapezii.

Si in Straja, si mai ales in Parang, locurile de parcare nu au fost suficiente, iar turistii care au ajuns sambata dupa ora pranzului au fost nevoiti sa-si lase masinile departe de locul de imbarcare al telescaunului, in Parang, iar in Straja, departe de partii.

Multi chiar au sperat pana in ultima zi ca vor mai gasi un loc intr-o cabana.

Si in Parang a fost la fel. Coada masinilor parcate de la telescaun s-a intins pe mai multi kilometri si mai bine de o ora s-a stat la coada la telescaun. Toti au venit sa probeze cea mai nou si mai buna partie care a fost data in folosinta in Parang din aceasta iarna. Are peste 3 kilometri si poate concura cu partiile in Austria.

In statiunile de munte din Valea Jiului a nins in continuu inca de vineri si stratul proaspat de zapada a facut foarte placuta vacanta de un week-end la munte.

In Straja, partia de sanie a fost pur si simplu plina de copii si tineri veniti sa se distreze la munte, in timp ce pe toate celelalte partii s-a schiat incontinuu.

Sursa: www.turism.bzi.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co