Interne

„Ziua dulce a României”

imagesAFSR – Asociaţia Cele mai frumoase sate din România, comuna Izvoarele din judeţul Prahova si Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Bucureşti anunţă organizarea „ZILEI DULCI A ROMÂNIEI” şi a „ŞEZĂTORII CULTURALE A COMUNEI IZVOARELE” (JUDETUL PRAHOVA), sâmbătă, 23 noiembrie 2013, între orele 10.00 – 16.00, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Bucureşti.

Acest eveniment este destinat promovării în primul rând a dulceţii româneşti şi a prăjiturilor, sucurilor şi siropurilor, a mierii de albine şi a reţetelor din zona Izvoarele.

În jurul dulceţii româneşti se va împleti o zi a culturii şi artei din comuna Izvoarele. Vizitatorii vor descoperi astfel frânturi din viaţa de zi cu zi a comunei, activităţile şi pasiunile locuitorilor unui sat din judeţul Prahova.

Acest eveniment va prezenta publicului bucureştean ce înseamnă un sat frumos al României, un sat care are o bază sportivă, obiective turistice atractive deosebite – Pădurea Fermecată – pădurea educativă), un muzeu dedicat comunităţii locale şi o zonă de agrement deosebită. Va fi o sărbătoare a dulceţii – FESTIVALUL DULCEŢII.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co