Interne

Ziua Naţională a Pasiunilor – VIDEO

Ziua Naţională a Pasiunilor – VIDEO

În Centrul Vechi din Bucureşti au avut loc mai multe evenimente organizate de cei cu adevărat pasionaţi. Au fost în total 23 de Ateliere ale Pasiunilor, printre care căţărare, karaoke, mountainbike, şcoala de rock, dar şi degustare de îngheţată.

Ziua Naţionala a Pasiunilor este evenimentul anual aflat la a III ediţie organizat de comunitatea site-ului Pasiunea.Eu. Vineri, 23 septembrie 2011, de la ora 16.00, pasionatii au ocupat Centrul Vechi din Bucureşti. În total au fost organizate 23 de ateliere, după cum urmează.

Astfel, a existat un perete de escaladă, iar un alpinist utilitar a escaladat clădirea de vis-a-vis de Banca Naţională a României.

De asemenea, Centrul Vechi a fost asaltat de biciclişti, în cadrul unui maraton. Atelierul de karaoke s-a bucurat de un mare succes.

Degustare de îngheţată la gelateria La Delicii, pentru toti copiii din noi.

Degustări vin pentru toţi adulţii din noi.

Şcoala de rock şi-a desfăşurat forţa decibelilor în compania iubitorilor de muzică bună.

Expoziţie de maşini retro în parcarea Băncii Naţionale Române.

Off-road de noapte în maşini puternice, adrenalină şi bună dispoziţie.

Au fost organizate şi un atelier de fotografie, trageri cu arcul, atelier handmade, atelier fashion, bere făcută în casă. Degustări de sute de sortimente de ciocolata şi cafea.

Percuţie. Iubitorii de tobe, amatori şi profesionişti au avut ocazia să se distreze şi să îşi descarce energiile negative.

Pe lângă toate aceste ateliere ale distracţiei, organizatorii au dat şi multe premii, binemeritate de pasionaţii norocoşi care au participat la acest eveniment. Ziua Naţională a Pasiunilor este marcă înregistrată, un proiect Pasiunea.Eu, fondat în 2009 de Şerban Ciuşcă şi Doru Panaitescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co