Interne

1 Mai, la munte

1 Mai, la munte

De 1 Mai, cei care isi doresc un weekend prelungit au posibilitatea sa petreaca 2-3 zile intr-o statiune si sa se bucure de plimbari in aer liber. Hotelierii si proprietarii de pensiuni si vile din Romania ofera pachete speciale de vacanta pentru 1 Mai 2012. Pe langa vizitarea obiectivelor turistice din zona, turistii isi pot petrece timpul la sauna, in sala de fitness, sa joace tenis sau biliard si sa faca plimbari cu bicicleta sau cu ATV-ul.

1 Mai da startul vacantelor acvatice, iar statiunile balneare sunt unele dintre cele mai atragatoare destinatii pentru aceasta perioada. In Sovata, turistii pot face plimbari cu trenuletul prin statiune si se pot inscrie la un picnic pe malul lacurilor sarate.

Hotelurile ofera, pe langa masa si cazare, acces nelimitat la centrul spa. Astfel de centre includ jacuzzi, bazine cu apa sarata si dulce, piscine pentru copii, sauna, camere de relaxare etc. O vacanta de 3 zile in Sovata, la un hotel de 4 stele, costa 400 lei de persoana.

La Bran sunt multe pensiuni care pot fi inchiriate integral sau in functie de numarul de camere. Un weekend de 1 Mai intr-o pensiune de 4 margarete costa 160 lei de persoana pentru cazare cu mic dejun si 220 lei pentru cazare cu demipensiune. Turistii pot juca tenis sau pot inchiria biciclete si ATV-uri.

In Predeal, hotelierii si patronii de pensiuni sau cabane propun pachete personalizate pentru 1 Mai cu posibilitatea unei nopti in plus, gratuit. Intr-o cabana de 3 stele din Predeal se organizeaza degustari de vin servite cu preparate locale.

In timpul liber, turistii pot face trasee pe munte, excursii si pot practica sporturi precum paintball, ciclism, ATV . O vacanta de 4 nopti costa in jur de 900 lei de persoana.

In Bucovina, in Humor, gasesti pensiuni moderne, cu preparate traditionale naturale, cu bar, foisor, gratar, terasa, livezi de pomi fructiferi etc. In timpul liber se fac excursii la manastiri, se organizeaza seri campenesti cu program folcloric si masa traditionala, se poate calari, pescui, se fac vizite la stana . Printre sporturi sunt paintball, mountain bike, tir cu arcul, offroad.

O vacanta de 3 nopti costa 360 lei pentru o camera dubla intr-o pensiune de 4 margarete. Pretul include cazarea cu mic dejun, acces la spa si o sticla de vin.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co