Interne

1 mai pe litoralul românesc

1 mai  pe litoralul românesc

Românii petrec de 1 mai  pe litoralul nostru. O spun reprezentantii ANAT, care anunta acelasi numar de turisti ca si anul trecut pe litoralul romanesc. Cele mai căutate staţiuni raman Mamaia, Eforie Nord, Neptun şi Vama Veche.

Pentru vacanţa de 1 mai, peste 25.000 de turişti români au ales déjà să petreacă româneşte la noi în ţară.

Numărul de turişti aşteptaţi peste o săptămână la mare este apropiat de cel înregistrat anul trecut, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Corina Martin. Cele mai căutate staţiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun şi Vama Veche. Potrivit Corinei Martin, sejurul mediu va fi de trei nopţi, iar tariful mediu de 60-70 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus.

Presedintele ANAT a mai spus că în acest an, din cauza vremii ploioase, numărul turiştilor care au ajuns de Paşte în staţiunile din România a scăzut cu 10% faţă de anul trecut. Deşi iniţial se anunţau mai mulţi turişti comparativ cu 2010, o parte dintre ei au renunţat la vacanţă cu câteva zile înainte, iar alţii s-au întors acasă din staţiuni cu o zi sau două mai devreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co