Interne

1 Mai…la MARE cautare.

1 Mai…la MARE cautare.

Hotelurile de pe litoral, dar si pensiunile montane se pregatesc sa intampine turistii. O iesire costa, in medie, intre 100 si 200 de euro. Daca pentru restul vacantelor rezervarile se fac din timp, pentru 1 Mai, romanii prefera sa se decida pe ultima suta de metri.

Chiar daca anul acesta 1 mai cade intr-o zi de marti, cererea pentru pachete turistice a fost cu 5% pana la 25% mai mare. Vedeta acestei minivacante va fi riviera Marii Negre. La cinci stele, oferta pe litoralul romanesc ajunge si la 1.200 de lei pentru doua nopti de cazare pentru doua persoane, cu pensiune completa. Acelasi pachet la un hotel de doua stele costa 260 de lei, doar cu mic dejun. Chilipirurile se gasesc in statiunile Vama Veche, 2 Mai si Costinesti, unde puteti sta si cu 100 de lei pe noapte.

Pensiunile de pe Valea Prahovei s-au pregatit, de asemenea, cu oferte tentante. Tarifele la pensiuni pornesc de la 60 de lei pe noapte cu mic dejun inclus, iar la hoteluri, de la 120 de lei. In topul preferintelor conationalilor se numara statiunile de la Marea Neagra, Baile Felix, respectiv statiunile balneare din Ungaria. Pentru cei care prefera SPA-urile, oferta ungurilor este de luat in calcul: tariful pentru doua nopti cu demipensiune, la patru stele, porneste de la 104 euro.

Sursa: turism.bzi.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co