Interne

2.000 de turisti iranieni pe litoral si in Delta

2.000 de turisti iranieni pe litoral si in Delta

Aproximativ 1.500 – 2.000 de turisti iranieni ar putea veni in acest an pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii, hotelierii sperand ca numarul acestora sa creasca in anii urmatori, au anuntat, marti, reprezentantii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, care s-au intalnit cu investitori din Iran.
Circa 2.000 de turisti iranieni ar putea veni in acest an pe litoral si in Delta Dunarii. Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii si al ANAT, Corina Martin, a declarat, imediat dupa o intalnire intre o delegatie a investitorilor iranieni in turism si transport aerian cu autoritatile din Constanta si cu hotelieri din Mamaia, ca turistii din Iran solicita hoteluri de trei, patru si cinci stele si all-inclusive, sustinand ca trebuie facuta o promovare foarte buna pentru a aduce pe litoralul romanesc acesti turisti.
O problema pentru sosirea iranienilor in Romania ar fi obtinerea vizei, operatiunea fiind una care in prezent dureaza pana la doua saptamani.
Corina Martin a mai afirmat ca, in urma contractelor care vor fi incheiate intre tour-operatori iranieni cu hotelieri de pe litoral, turistii vor ateriza pe aeroportul din Tulcea si de aici se vor indrepta fie spre Delta Dunarii, fie spre statiunea Mamaia, in functie de ceea ce isi doresc.
“Proiectul incepe la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie, atunci vom avea primul charter. Si in sezonul trecut am avut patru grupuri de turisti iraniei care au fost la Tulcea, au avut vacante in Delta, vrem sa consolidam acest proiect si speram sa avem cel putin 12 zboruri charter din Iran in Romania in 2012″, a mai spus Corina Martin.
Sursa: www.turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co