Interne

Asigurarile pentru schi

Asigurarile pentru schi

Te pasioneaza sporturile de iarna, dar știi ca accidentele pe partie pot fi destul de periculoase pentru viața ta? Pentru a evita neplacerile cauzate de cazaturi cu sania sau cu placa, companiile de asigurari iți propun sa-ți inchei asigurare pentru schi. Asigurarile pentru schi costa intre 65 si 104 lei pe sapte zile.
Firmele de asigurari iți propun polițe, menite sa te scuteasca de neplaceri, daca te accidentezi cu schiurile, placa sau cu sania. Tot ce trebuie sa faci este sa-ți alegi categoria la care te-incadrezi: incepator, mediu sau avansat.
In funcție de aceasta selecție,tarifele sunt diferite. Atenție insa cei care sunt incepatori și opteaza pentru aceasta categorie nu vor primi nimic daca  vor merge pe partiile schiorilor profesioniști.De exemplu, pentru incepatori exista asigurarea de 65 de lei, cei experimentați au opțiunea de 85 de lei, iar cei care cauta senzații extreme se pot asigura pentru o saptamana cu 104 lei, potrivit incont.ro.Suma maxima asigurata este, in aceste cazuri, de 4.000, 6.000, respectiv 8.000 de lei. Practic, diferențele provin din nivelul pe care vi-l alegeți singuri dupa gradul de pricepere pe care consideri ca il ai. In majoritatea cazurilor asiguratorul platește indemnizația de spitalizare și asistența medicala ambulatorie. Daca apare un deces, familia turistului primește pana la 2.500 de lei.
Sursa: http://stiri.rol.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co