Imobiliare Valea Prahovei
Interne

2 mil. euro pentru 70 de târguri de turism

2 mil. euro pentru 70 de târguri de turism

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va plăti aproximativ 2 milioane de euro pentru prezenţa la 70 de târguri în acest an, după ce în 2011 a participat la 25 de manifestaţii, pentru care a cheltuit 900.000 de euro, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii instituţiei.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va plati 2 mil. euro pentru a putea participa la 70 de târguri de turism. Anul trecut, România a fost prezentă la 25 de manifestaţii, pentru care a cheltuit 900.000 euro
„Bugetul prevăzut pentru manifestările expoziţionale interne şi internaţionale este de aproximativ 2 milioane de euro, care va scădea semnificativ după finalizarea procedurilor legate de achiziţionarea serviciilor de creaţie, proiectare, amenajare şi funcţionare a standului România. Standul România presupune adaptarea caracteristicilor fiecărui tip de stand cu care instituţia va participa la târgurile de turism”, au spus reprezentanţii MDRT.
Aceştia au afirmat că România doreşte să se transforme într-o destinaţie turistică semnificativă la nivel global şi, în acest context, pentru o mai bună valorificare a potenţialului turistic, MDRT va fi prezent pe parcursul anului 2012 la un număr mai mare de manifestări expoziţionale comparativ cu anii precedenţi. „Cu acest prilej vor fi derulate campanii de informare şi promovare care vor susţine brandul şi vor transmite mesaje de promovare către grupurile-ţintă. Participarea la un număr mai mare de manifestări, precum şi necesitatea derulării unor acţiuni suplimentare de promovare şi consolidare a brandului turistic, a impus alocarea unui buget mai mare în comparaţie cu 2011”, au adăugat reprezentanţii instituţiei.
În acest an, instituţia va fi prezentă, printre altele, la târguri în Austria, Germania, Olanda, Spania, Franţa, Danemarca, SUA, Canada, Marea Britanie, Belgia, Italia, Estonia, Israel, Ungaria, Norvegia, Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Polonia, Grecia şi Elveţia.
Sumele alocate pentru manifestările din 2011, dar şi cele pentru acest an, provin în mare parte din fonduri europene.
Sursa: http://www.curierulnational.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co