Interne

Peste 1000 de votanți au susținut până acum Superlativele VIP 2011!

Peste 1000 de votanți au susținut până acum Superlativele VIP 2011!

În perioada 20 decembrie 2011–12 ianuarie 2012 cititorii revistei VIP au posibilitatea să-i voteze pe cei care vor primi în seara Galei Superlativelor VIP 2011 premiul pentru rezultatele deosebite obținute în domeniul în care își desfășoară activitatea.
Printre preferații publicului se numără personalități precum Dan Balan, Taxi, Lucreția Ciobanu, Radu Afrim, Florin Piersic, Liza Panait și lista continuă.
Desigur, nici munca în echipă nu trebuie trecută cu vederea, motiv pentru care publicul și-a exprimat prin voturi aprecierea față de Radio România Actualități, cel mai ascultat post de radio din România. Cu siguranță cel mai mare proiect de implicare socială din România a atras atenția oamenilor, fapt dovedit prin numărul mare de voturi pentru Let’s Do It, Romania!
Gala Superlativelor VIP 2011 se află la cea de-a XII-a ediție și dorește să susțină și să promoveze omul și posibilitățile de dezvoltare ale acestuia, motiv pentru care încurajăm sprijinul venit din partea cititorilor revistei VIP.
Publicul este invitat să voteze până pe 12 ianuarie 2012 pentru a-i alege pe cei care vor primi trofeul din partea revistei VIP la Gala Superlativelor VIP, din data de 16 ianuarie pe scena Operei Naționale din București.
Concursul de vot continuă pe www.superlativelevip.ro, iar situația premianților anului 2011 se poate schimba în orice moment!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co