Imobiliare Valea Prahovei
Interne

2,5 mil. persoane, ne trec granitele de Sarbatori

2,5 mil. persoane, ne trec granitele de Sarbatori

Peste 2,5 milioane de persoane, in majoritate romani care lucreaza in strainatate, sunt asteptate in perioada sarbatorilor de iarna sa tranziteze punctele de frontiera, in special cele cu Ungaria si Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, apropierea sarbatorilor de iarna readuce in tara multi dintre cetatenii romani aflati in strainatate, pentru a-si petrece aceste zile impreuna cu familia si rudele. Totodata sunt si cetateni straini care doresc sa-si petreaca zilele de vacanta in Romania, dar si cetateni romani si-au planificat petrecerea acestor zile in strainatate.

Politia de Frontiera Romana recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, din cauza numarului mare de calatori, intr-un timp foarte scurt.

In anul 2010 in luna decembrie au trecut frontiera aproximativ 2,6 milioane de persoane, din care peste 2,3 milioane  cetateni ai Uniunii Europene (1,4 milioane pe sensul de intrare in tara si 1,2 milioane pe sensul de iesire), cele mai tranzitate fiind punctele de trecere a frontierei din vestul tarii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co