Externe

4.000 de romani merg la vecini de 1 Mai

4.000 de romani merg la vecini de 1 Mai

Peste 4.000 de romani vor petrece concediul de 1 Mai in Bulgaria alaturi de nemti, francezi sau rusi. Pe litoralul nostru sunt asteptati 20.000 de turisti si alti 10.000 isi vor petrece miniconcediul de 1 Mai, la munte.

Hotelurile bulgaresti si-au adaptat serviciile la cerintele pietei. Asa se face ca in statiuni vin multi germani, francezi, rusi si din ce in ce mai multi romani.

Trei zile de cazare, cu meniu all-inclusive la un hotel de patru stele costa 90 de euro de persoana. Tarifele pachetelor luate prin agentiile de turism sunt cu cel putin 20% mai mici decat cele oferite la receptie. Agentiile de turism din Romania au pachete pornind de la 45, 30 de euro cu pensiune completa la doua stele, 3 stele, iar la hotelurile de 4 si 5 stele ofertele sunt diferentiate, pot fi si de la 35, 40 de euro pe zi de persoana, dar poate fi si numai cazare mai ieftina de la 20 de euro”, a explicat Cristian Bahalescu, presedintele ANAT Sud-Est. Peste patru mii de romani si-au cumparat deja bilete de vacanta in Bulgaria pentru 1 Mai. Pe litoralul nostru sunt asteptati 20.000 de turisti.

Sursa: Replica Constanta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co