Interne

1 Mai la mănăstire.

1 Mai la mănăstire.

Cine vrea o vacanţă de 1 Mai altfel, o poate face apelând la serviciile de cazare şi masă ale unei mănăstiri. Unele lăcaşuri au servicii specializate în acest sens, ca atare oferă cazare şi masă pentru turişti, altele nu au, dar acceptă vizita oricui bate la poartă oferind adăpost şi masă.

Cu siguranta sunt romani care prefera sa sarbatoreasca 1 Mai departe de aglomeratie si miros de mici, in meditatie si liniste. Cei care vor să petreacă miniconcediul de 1 Mai la mânăstire trebui să renunţe la televizor, iar dacă nu sunt căsătoriţi trebuie să doarmă separaţi.

Potrivit reprezentanţilor mănăstirii Nechit, lăcaşul este prevăzut cu 28 de camere pentru cazarea enoriaşilor. Nu costă nimic. Sunt camera libere unde se pot caza doi, trei, patru şi chiar mai mulţi oameni. Nu se fac rezervări. De asemenea, cei necăsătoriţi trebuie să ştie că nici aici mănăstirea nu acceptă cazarea celor necăsătoriţi în aceeaşi cameră.

Cei care au mai fost la Mănăstirea Agapia o pot face şi acum, dar nu se vor putea caza pentru că se renoveaza camerele. De abia din august manastiea va putea primi turişti.

Si mănăstirea Văratec are servicii specializate de cazare şi masă. Preţurile la camere variază între 50 şi 70 de lei. Camerele cu preţ de 50 de lei au baie comună, iar cele mai scumpe au baia în cameră. Mănăstirea Văratec pune la dispoziţia turiştilor şi masă. Aceasta costă în jur de 20 de lei şi poate fi de post sau de dulce. Se mănâncă carne marţea, joia, sâmbăta şi duminica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co