Externe

8 minute! Atât durează cel mai scurt zbor internațional din lume. VIDEO

Cel mai scurt zbor international din lume dureaza doar opt minute si are loc pe o distanta de 20 km intre Elvetia si Germania. Iata, asadar, de ce companie este operat, intre ce orase are loc zborul si cat costa o calatorie.

Compania aeriana de linie austriaca People’s Viennaline a introdus la inceputul lunii noiembrie un zbor de 8 minute cu care a batut recordul precendent detinut de un zbor de 10 minute intre Viena si Bratislava (Slovacia), potrivit Travel and Leisure.

Acum, cel mai scurt zbor comercial din lume are loc intre orasele St. Gallen-Altenrhein (Elvetia) si Friedrichshafen (Germania), pe o distanta de 20 km. Cursa aeriana are loc de doua ori pe zi in ambele directii si costa 40 euro pe o singura calatorie.

Zborul intre cele doua destinatii are loc pe deasupra lacului Constance si este o optiune buna atat pentru turisti, cat si pentru muncitorii care fac naveta de o parte si de alta a lacului. Alte optiuni de transport intre cele doua orase sunt calatoria cu masina timp de o ora si calatoria de doua ore cu trenul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co