Interne

Premieră: Proiecţii 3D, în culorile naţionale

Un spectacol grandios în premieră va avea loc la Alba Iulia, de 1 Decembrie! Astfel, în orașul Marii Uniri se vor organiza Proiecţii 3D, în culorile naţionale. Cerul va fi invadat de lumină, culoare şi muzică, într-un spectacol de 10 minute, seara, de la ora 22.00.

Spectacolul “Emotion România” include diferite proiecţii 3D realizate cu ajutorul articolelor pirotehnice, printre acestea fiind şi “inimi” în culorile naţionale: roşu, galben şi albastru.

Comparativ cu focurile tradiţionale de artificii incluse de obicei în programul de 1 Decembrie la Alba Iulia, în acest an, Primăria pregăteşte un spectacol grandios.

Pyro Events Team Romania va “pune în scenă”, în premieră naţională, primul spectacol cu proiecţii pirotehnice. Publicul va putea urmări live, pe cer, diferite proiecţii realizate cu ajutorul articolelor pirotehnice.

Spectacolul cu focuri de artificii nu se va rezuma în jurul unui singur punct de tragere, ci este conceput pe mai multe nivele şi zone de tragere: patru zone de tragere pe strada Mihai Viteazul, două pe ravelinele Porţii III şi una în zona Obelisc.

Structurile pirotehnice folosite în premieră în România, viziune 3D a spectacolului, includ şi cea mai mare “inimă” proiectată vreodată în România, realizată în cadrul unui spectacol de acest gen.

Întregul spectacol va fi însoţit de o coloană sonoră adecvată momentului sărbătorii de 1 Decembrie.

Alba Iulia devine încă o dată centrul atenţiei, de Ziua Naţională, pe 1 Decembrie 2016, când românii sărbătoresc 98 de ani de la Marea Unire.

Sursa: alba24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co