Interne

Vremea sporturilor de iarnă

Vremea sporturilor de iarnă

Snowboarding-ul si schiat-ul sunt doua sporturi de iarna care fac acest sezon friguros ceva mai placut, iubit chiar. Fanii sporturilor albe, care doresc sa-si pregateasca o vacanta activa, trebuie sa stie ce inseamna un echipament adecvat si cum il alegem.

Veşti bune pentru turiştii care vor petrece sărbătorile pe Valea Prahovei şi îşi doresc să schieze. Iarna şi-a intrat în drepturi, iar pe pârtii stratul de zăpadă este numai bun pentru schi, snowboard sau sanie. Pentru a se bucura din plin de vacanţa pe pârtie, iubitorii schiului trebuie să ştie că cel mai mult contează echipamentul. Fie că este vorba de unul ieftin, care costă în jur de 2000 lei sau de unul de firmă care poate ajunge la mii de euro, important este ca acesta să asigure confortul termic şi o minimă siguranţă.

Cei care nu au pus niciodată schiurile în picioare, dar sunt tentaţi, trebuie să ştie că în doar cinci zile, cu ajutorul instructorilor de schi vor reuşi să coboare pe o pârtie de începători sau chiar pe una cu dificultate medie. Costul pentru patru ore de lecţii de schi cu un instructor este de doar 200 lei, iar pentru copii, un curs de cinci zile costă 400 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co