Interne

Aeroportul Targu Mures doreste noi rute

Aeroportul Targu Mures doreste noi rute

Conducerea Aeroportului „Transilvania” Targu Mures a demarat o serie de discutii atat cu operatorii aerieni care utilizeaza deja serviciile aeroportului, cat si cu trei operatori noi, astfel incat odata cu trecerea la programul de vara, sa introduca noi destinatii de zbor, venind astfel in intampinarea nevoilor publicului din zona deservita.
Reprezentantii Aeroportului „Transilvania” Targu Mures au realizat o consultare a agentilor economici din zona Mures, Harghita, Bistrita si Covasna, prin transmiterea unor chestionare prin e-mail sau fax, masura dublata de postarea unui sondaj de opinie pe pagina de Internet a Aeroportului, unde pasagerii au putut alege intre opt destinatii noi de zbor propuse.
„In urma analizarii raspunsurilor primite din cele doua surse se remarca un interes ridicat al populatiei pentru destinatiile Stuttgart si Bruxelles, de interes fiind si curse aeriene catre Frankfurt, Amsterdam si Dublin. In acelasi timp, pana nu demult traditionala destinatie Helsinki prezinta din nou interes, cu posibilitatea unei relationari directe cu achizitionarea de pachete turistice pentru Statiunea Sovata.
Astfel, in discutiile cu operatorii aerieni, Conducerea Aeroportului „Transilvania” Targu Mures, pe langa prezentarea facilitatilor recent realizate prin infrastructura si dotari superioare de aeroport, precizeaza si destinatiile de interes ale populatiei chestionate, ca o piata noua de exploatat”, a anuntat conducerea Aeroportului Transilvania.
Aeroportul „Transilvania” Targu Mures a inregistrat in luna ianuarie 2012 un volum dublu de miscari aeriene comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, astfel incat si numarul pasagerilor s-a triplat raportat la cifrele inregistrate in ianuarie 2011.
Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co