Imobiliare Valea Prahovei
Interne

MAE recomanda evitarea calatoriilor in Bulgaria

MAE recomanda evitarea calatoriilor in Bulgaria

MAE recomanda evitarea calatoriilor in Bulgaria, din cauza vremii. Si asta pentru ca tara vecina se afla sub cod portocaliusi circulatia se desfasoara in conditii grele. În cursul diminetii, toate drumurile din regiunea Ruse au fost închise circulatiei.
Ministerul de Externe recomanda cetatenilor români sa nu calatoreasca în Bulgaria decât în cazuri de stricta urgenta, întrucât 27 de regiuni bulgare (din cele 28) se afla sub cod portocaliu, iar circulatia se desfasoara în conditii dificile.
Ca urmare a ninsorilor abundente din ultimele ore, începând de marti, orele 10,30, a fost interzisa circulatia camioanelor de peste 10 tone pe toate drumurile din Bulgaria. În cursul diminetii, toate drumurile din regiunea Ruse au fost închise circulatiei.
Sunt închise punctele de trecere a frontierei româno-bulgare Ruse – Giurgiu si Negru Voda-Kardam, ca urmare a zapezilor abundente, precum si punctul de frontiera bulgaro-turc, Kapitan Andreevo, din cauza inundatiilor din zona, se arata într-un comunicat al MAE.
Cetatenii români aflati în trafic pe teritoriul Bulgariei si care se confrunta cu probleme deosebite sunt sfatuiti sa apeleze telefonul de urgenta 112 sau la numarul de urgenta al Ambasadei aflat la dispozitia cetatenilor români: 00359884137482.
Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co