Interne

Află ce curse aeriene externe vor fi introduse din această vară

Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, introduce, începând de duminică, 27 martie, curse Constanţa-Milano, potrivit reprezentanţilor Aeroportului Mihai Kogălniceanu. Aceştia au menţioncat că zborurile vor fi operate în zilele de joi şi duminică. Linia aeriană mai operează în orarul de iarnă şi ruta Constanţa-Pisa, iar în orarul de vară pe lângă Pisa operează zboruri şi spre Bologna. Ryanair se aşteaptă să trasporte 30.000 de pasageri pe an pe ruta Constanţa-Milano. Numărul de pasageri de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost de peste 73.700 în primele 11 luni ale anului trecut, iar majoritatea fluxului este transportat de linia aeriană irlandeză.


sursa: dailybusiness.ro

3 Comments

3 Comments

 1. florin stefan

  28 martie 2011 at 10:14 AM

  numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

 2. daniela

  28 martie 2011 at 10:20 AM

  Pt noi ,dobrogenii din Bologna,cursa Bologna-Constanta,este foarte importanta.Nu inteleg,sau poate mai bine zis nu stiu care e motivul pt care este suspendata pe timp de iarna.Dar e bine si asa ca ne putem bucura pe perioada de vara la reintoarcerea in tara de niste super preturi la biletele de avion.

 3. Elleonora

  1 aprilie 2011 at 11:38 PM

  Eu sunt din Dobrogea. Stie cineva va rog,cand incepe sa circule aceasta cursa Bologna-Constanta?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co