Interne

Află când are trupa BZN un nou concert în România

Legendara formație BZN va reveni anul acesta în țara noastră pentru a susține un nou concert. Printre melodiile care i-au consacrat pe artiști, se va regăsi și noul hit „Drumurile Noastre”, realizat în colaborare cu familia regretatului cântăreț Dan Spătaru. Anny și Jan au lansat săptămâna trecută videoclipul acestei melodii, în cadrul unei conferințe de presă susținute de către German Quality Entertainment în colaborare cu Innovation Travel.

conferintaBZN03 (1)

„Eram în România, îmi amintesc că luasem repede un taxi. În mașină rula un post de radio, când a început să se audă această piesa, Drumurile Noastre. Avea inflexiuni dintr-o melodie BZN. Ne-a plăcut foarte mult! Așa încât, în momentul în care am ajuns în Olanda, Jan a căutat melodia și a găsit-o: Dan Spătaru, Drumurile Noastre!
Acum câteva luni, aflați din nou în România, ne-am întâlnit cu soția lui Dan Spataru în București și i-am cerut permisiunea de a reînregistra acest frumos cântec alături de soțul său, Dan Spătaru. Putem spune că am avut noroc, soția lui Dan Spataru este și ea fan BZN de foarte multă vreme și ne-a dat acordul de a realiza o versiune 2014 cu noi și cu vocea îndrăgitului Dan Spataru. Sperăm ca publicul român să fie încântat și să fie un nou succes BNZ în România, după Blue Eyes și Dance Dance!”, au povestit membrii trupei.

Cei doi artiști spun că ca se simt ca acasă în România, unde au susținut numeroase concerte în ultimii ani. De aceea, pe 4 decembrie vor reveni la la Sala Palatului din București pentru un concert de Sărbători. Spectacolul va începe la ora 20.00, iar prețul unui bilet variază de la 100 la 500 de lei. Acestea pot fi achiziționate și online, de pe www.eventim.ro și www.salapalatului.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co