Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Maramureșul și Suceava bat palma în numele turismului

Autoritățile județene din Maramureș și Suceava vor încheia un parteneriat în domeniul turismului, informează Adevarul.ro. Astfel, maramureşenii vor să înveţe să îşi promoveze turismul de la moldoveni.

“Cele mai frumoase zone din România, Bucovina şi Maramureş, trebuie să fie o forţă care să crească potenţialul turistic al României în cel mai scurt timp”, a declarat Codrin Scutaru, secretar de stat.

suceava-stefan-cel-mare-fort (1)

Prezent la conferinţă, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor a afirmat că urmează o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu pentru punerea la punct a detaliilor parteneriatului.
„Orice judeţ din această ţară cred că îşi doreşte un parteneriat pe turism cu judeţul Suceava, pentru că are multe de învăţat de la felul în care se păstrează tradiţiile acolo, de la modul de promovare al acestora, de la felul în care sunt împachetate ofertele turistice. Maramureşul şi Suceava au multe elemente comune, de la peisajul spectaculos, la tradiţii şi obiceiuri şi, împreună, putem iniţia un parteneriat model pentru alte judeţe”, a mai spus preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu.

Sursa: Adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co