Evenimente

Află când începe DENTA la Romexpo

Mai sunt două zile până la începerea expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară. Astfel, în perioada 20-22 noiembrie, va avea loc la Romexpo București un eveniment dedicat profesioniștilor din domeniu. Pe lângă produsele și echipamentele expuse, vizitatorii vor putea lua partea la conferințe și sesiuni informative oferite de specialiști.

Beneficiind de o tradiție îndelungată în domeniu, de 30 de ani, expoziția DENTA rămâne plaftorma în cadrul căreia sunt reunite cererea și oferta din domeniul medicinei dentare.

Astfel, la eveniment sunt prezente 153 firme din 14 țări (Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Cehia, Romania, Slovacia) pe o suprafață de peste 8.000 mp, expoziția marcând o creștere a numărului de expozanți cu aproximativ 23% față de ediția similară a anului 2013.

denta ok

Aceștia vor prezenta la ROMEXPO, timp de trei zile, implanturi, aliaje dentare, ustensile pentru cabinetele stomatologice, dar și produse pentru uzul consumatorilor finali.

Demonstrații, evenimente și concursuri

La DENTA vor avea loc demonstrații live de albire a dinților, vor fi organizate tombole, iar cei care activează zilnic în acest domeniu vor putea lua parte la congrese și seminarii importante precum: a II-a ediție a Congresului de Medicină Dentară, Congresul Stomatime, în cadrul căruia sunt dezbătute teme din protetică, implantologie și estetică și cursul: “Influența mio-funcțională asupra creșterii faciale în dentiția primară, mixtă și permanentă”.

Precizăm faptul că DENTA este un eveniment pentru toată familia. Pentru cei mici au fost gândite zone speciale unde vor petrece timp cu Dr. Măseluță și vor face cunoștință cu Supereroii Dinților Sănătoși. Astfel, juniorii vor fi învățați de mici cum să mențină în timp o dantură sănătoasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co