Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Spărgătorul de nuci – balet pe gheață, în turneu, în România

Ansamblul de Balet pe Gheață din St. Petersburg, singurul balet pe gheață profesionist din lume, se va afla de la începutul lunii decembrie într-un turneu în România, pentru a oferi spectacolul Spărgătorul de Nuci.

Orașele în care baletul va poposi sunt: Piatra Neamț, Bacău, Brașov și București.

• Piatra Neamț – 2 decembrie 2014 la Sala Polivalenta, ora 19,30 – acces public: ora 18,30
• Bacău – 3 decembrie 2014 la Teatrul de Vară, ora 19,30 – acces public: ora 18,30
• Brașov – 4 decembrie 2014 la Patinoarul Olimpic, ora 19.30
• București – 6 decembrie 2014, Sala Palatului, ora 20.00 – acces public ora 19.00

Biletele pentru Piatra Neamț, Bacau și Brașov se găsesc la casa de bilete a sălilor de spectacol și pe vandbilete.ro! Pentru București se pot găsi pe eventim.ro, bilete.ro și salapalatului.ro.

Nutcracker0203

St. Petersburg State Ballet On Ice (Ansamblul de Balet pe Gheață din St. Petersburg) a trimis cu ocazia spectacolului din București, un mesaj tuturor românilor, iubitori de fantasy și muzica semnată de Piotr Ilici Ceaikovski:

„Suntem fericiți că propriul nostru oraș, leagănul lui Piotr llici Ceaikovski, ne aduce în România pentru a 175-a aniversare a acestui mare compozitor. În același timp, suntem pe deplin conștienți de responsabilitatea pe care această moștenire o reprezintă, o luăm foarte în serios și, desigur, vom oferi o performanță de top, pe care ne dorim ca spectatorii români cu greu să o dea uitării”.

Cei 40 de patinatori ruși, câștigători ai diverselor concursuri naționale și internaționale, vor schimba sute de costume strălucitoare.

nussknacker_bild_4_300dpi

Începând din anul 1995, Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg aduce în fața publicului din lumea întreagă fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din pădurea adormită”, „Lacul lebedelor” și „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenușăreasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg a susținut peste 7.000 de reprezentații.

Prețurile biletelor sunt următoarele:
Categoria I – De la 300,00 RON
Categoria II – De la 250,00 RON
Categoria III – De la 200,00 RON
Categoria IV – De la 150,00 RON

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co