Interne

Află când va fi ultimul concert BZN în România!

Formația olandeză BZN (Band Zonder Naam – „Trupa Fără Nume”) revine în Romania pentru un nou concert extraordinar pregătit special pentru spectatorii români, acesta fiind ultimul pe care îl vor susține în țara noastră, au declarat managerii trupei.

Așadar, glasurile inconfundabile ale lui Anny Schilder și Jan Kaizer vor răsuna live la Sala Palatului, în data de 10 octombrie, începând cu ora 20.00. Cele mai iubite piese BZN vor putea fi ascultate și fredonate de către specatorii români în ultima întâlnire cu artiștii.

O altă veste bună este faptul că vocalista BZN, Anny Schilder, care acum 2 luni de zile a descoperit că are cancer la san, este în sfârșit pe drumul spre vindecare! Analizele arată foarte bine, acum bucurându-se de o perioada liniștită și de recuperare totală, având în vedere situația critică în care s-a aflat.

Jan & Anny live (1)

“Vă așteptăm cu emoție pe 10 octombrie 2015 la ultimul nostru show în România!” a declarat Anny.

Blue Eyes, Dance, Dance, Twilight, Put on your Make-Up, Just an Illusion, If I say the Words, The Summertime, Waltzing Maria, Amore sau La Primavere sunt doar cateva dintre melodiile pe care cei doi membrii BZN le pregatesc pentru concertul din 2015. De asemenea, cunoscuta piesă Drumurile noastre interpretată de Dan Spataru în duet cu cei doi componenți, Jan & Anny, melodie al cărei videoclip a fost lansat de curând în România, va putea fi reascultată, de data aceasta live.

Bilete concert BZN – Sala Palatului, 10 octombrie 2015, se găsesc online pe eventim.ro, myticket.ro și bilete.ro la următoarele categorii de prețuri:
VIP – 500 RON – include meet & great cu artistii
Categoria I – 300 RON
Categoria II – 200 RON
Categoria III – 100 RON

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co