Interne

Află care este cel mai ieftin zbor de weekend!

Prin intermediul Vivolis.ro, prima platforma online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice, turiștii pot afla când este cel mai ieftin zbor dintr-un weekend pentru destinația dorită, informează Wall-Street.ro. Acest lucru este posibil datorită unei noi funcții de căutare pentru biletele de avion – weekend flight search – care permite utilizatorilor să efectueze o căutare simultană pentru un zbor dus-întors pe toate weekend-urile dintr-o lună calendaristică.

avion (1)

„Functia weekend flight search este o inovație pe piața turistică europeană și vine ca răspuns cererii foarte mari pentru călătorii de weekend, de două-trei zile, acestea fiind vacanțele pe care majoritatea turiștilor le efectuează de mai multe ori într-un an de zile. Funcția vine în ajutorul celor care nu au o perioadă fixă pentru o escapadă de câteva zile și care aleg datele de călătorie în funcție de cel mai bun tarif pentru destinația aleasă”, explică Raluca Ioana Dumitru, director general al OVI Travel, compania care deține platforma vivolis.ro.

Utilizatorul alege destinația și ziua plecării – joi, vineri sau sâmbătă – iar apoi se selectează numărul de nopți pe care dorește să-l petreacă la destinație – o noapte, două sau trei. Căutarea se va efectua simultan pe toate weekend-urile din luna selectată, iar rezultatele vor fi afișate în tab-uri diferite pentru fiecare weekend.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co