Articole

Află care sunt cele mai ieftine destinații de Revelion în străinătate

Vacanțele în străinătate în care românii îşi pot petrece Revelionul sunt cu 10% mai ieftine față de anul trecut, potrivit celui mai mare portal de turism online din România, Vola.ro, citat de Mediafax. Astfel, preţurile pentru un city break în acea perioadă pornesc de la 282 euro, fiind inclus transportul cu avionul, 4 nopţi de cazare în perioada 30 decembrie – 3 ianuarie şi asigurare medicală.

bg_home-capodanno (1)

Cele mai ieftine destinații din străinătate sunt Roma, Istanbul şi Madrid. Prețurile scăzute sunt justificate de introducerea mai multor curse low cost, dar şi a ofertelor de early booking pentru clienţi.
În jur de 350 euro de persoană costă o vacanță în Atena sau Amsterdam, în vreme ce Viena și Parisul depășesc 400 de euro.

Cea mai populară destinație exotică este Dubaiul – 1.200 de euro de persoană pentru transportul cu avionul și 7 nopţi de cazare la hotel de 5 stele.

„Anul acesta ne asteptăm la o creştere cu cel puţin 20% a cererii pentru city break-uri de Revelion în afara ţării, iar din cifrele de până acum Roma, Viena si Dubai sunt cele mai solicitate destinaţii, trend care s-a observat încă de anul trecut”, a declarat pentru Mediafax Ioana Bălănescu, Manager Turism Vola.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co