Interne

Agitaţie mare la târgul de turism

Agitaţie mare la târgul de turism

Încă din prima zi, târgul de turism al României a atras sute de vizitatori dornici să se informeze şi să îşi planifice vacanţa de Paşte sau concediul din vară. Mai bine de 200 de jucători din industria turismului îi aşteaptă la stand pe toţi cei dornici să călătorească în ţară sau peste hotare. Oferta pentru sezonul estival este bogată şi fiecare expozant a încercat să vină cu ceva aparte pe perioada târgului.

Încă din primele ore de la deschidere, pavilioanele de la Romexpo s-au umplut de vizitatori. I-au aşteptat la standuri  oferte cât se poate de variate. La târg găsiţi oferte pentru turism cultural, rural şi de business, pentru destinaţii exotice, croaziere sau turism de aventură.

Ca în fiecare an, agenţiile vin cu reduceri pentru pachetele achiziţionate pe perioada târgului. Discounturile ajung, în unele cazuri, chiar şi la 30%, iar vestea bună este că reducerile speciale din perioada târgului se pot cumula cu cele de early-booking.  Cât despre destinaţii, cererea nu s-a modificat prea mult faţă de anul trecut. Românii preferă, în continuare, litoralul românesc, bulgăresc şi cel croat.

Târgul de turism al României a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 27, o ediţie care propune o atitudine proaspătă în turismul românesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co