Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Rezervari online

Rezervari online

Rezervarea online te scuteste de drumuri, insa nu te scuteste neaparat si de timp. Cand optezi pentru varianta unei rezervari online si a planificarii vacantei pe cont propriu, iti asumi responsabilitatea pentru alegerile tale. Rezervarea online trebuie facuta cu grija, tinand cont intotdeauna de cei mai importanti factori ai acesteia.

Cand cumperi bilete de avion sau platesti online pentru cazare, alege site-urile de booking cunoscute. Daca gasesti, de exemplu, un serviciu de rezervari pe site-ul unei agentii despre care nu stii nimic, verific-o.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania recomanda turistilor sa verifice existenta politei de asigurare de insoventa a respectivei agentii, precum si licenta acesteia de turism. Fa aceste verificari inainte de a incheia contractul de prestari servicii.

Compara ofertele turistice de pe mai multe site-uri de rezervari pentru a gasi cea mai buna varianta. Compara, apoi, ofertele de pe acelasi site, la date diferite. Atat in cazul cazarii, cat si in cazul biletelor de avion, o rezervare online poate insemna un pret diferit, in functie de zi sau perioada.

In cazul unei rezervari online, este necesar sa platesti cu cardul. Foloseste numai acele site-uri protejate, astfel incat sa nu existe riscuri. Este important sa ai un antivirus eficient, care sa te alerteze daca se intampla sa navighezi pe site-uri periculoase.

Este recomandat ca in cazul unei vacante complexe, care include mai multe cazari sau zboruri, sa apelezi la o agentie de turism astfel incat sa vorbesti cu o persoana pentru a primi toate detaliile. Nu fa rezervari multiple in tari in care orarul se schimba in mod spontan, fara avertizare, deoarece risti ca tot programul sa fie dat peste cap.

Citeste regulamentul pe site-urile de rezervari online pentru a sti ce ai de facut in situatii speciale. Gasesti informatii despre diverse situatii, ca de exemplu, anularea calatoriei sau rezervarea online pentru un minor neinsotit.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co