Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Aglomeratie pe Valea Prahovei

Aglomeratie pe Valea Prahovei

S-au rezervat toate locurile de cazare de pe Valea Prahovei. Peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia de pe Valea Prahovei, toate locurile de cazare omologate din cele trei staţiuni fiind deja rezervate. Cea mai cautata destinatie de Revelion a fost statiunea Sinaia, iar primele pachete turistice vandute au fost cele la hotelurile de trei si patru stele.

Nu mai sunt locuri de cazare pe Valea Prahovei. 15.000 de turişti vor petrece Revelionul in statiunile de aici. Potrivit preşedintelui ANAT Sud, Adrian Voican, toate locurile de cazare din staţiunile prahovene Azuga, Buşteni şi Sinaia au fost rezervate pentru noaptea de Revelion. Astfel, în cele trei staţiuni sunte aşteptaţi peste 15.000 de turişti, care vor fi cazaţi în hotelurile şi pensiunile omologate ca unităţi turistice. Adrian Voican a declarat pentru Mediafax că şi anul acesta, la fel ca şi în anii trecuţi, cea mai căutată destinaţie de Revelion a fost staţiunea Sinaia, iar primele pachete turistice vândute au fost cele la hotelurile de trei şi patru stele. Anul acesta, tarifele de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei au fost considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Crăciun. De asemenea, cei care au cumpărat pachete turistice de Revelion înainte de 1 decembrie au beneficiat, în unele hoteluri, de discount-uri de până la zece la sută din preţul pachetului turistic. Anul acesta, tarifele de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei au fost considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Craciun.

In statiunea Busteni, Revelionul la un hotel de trei stele costa 399 de euro de persoana, pret care include trei nopti de cazare cu pensiune completa, cina festiva, acces gratuit la jacuzzi, sauna, piscina si internet.

Revelionul la un hotel de cinci stele din statiunea Azuga costa 755 de euro de persoana, iar cei care au ales aceasta oferta vor beneficia de patru nopti de cazare cu mic dejun si cina incluse, la care se adauga cina festiva in noaptea de Revelion si acces la spa. La Sinaia, revelionul la un hotel de trei stele costa 1.440 de lei de persoana si include patru nopti de cazare in camera standard, mic dejun, cina festiva de Revelion, brunch si cina festiva in prima zi a anului 2012, divertisment, acces la sauna si la jacuzzi. Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au pregatit oferte pentru grupuri de turisti.

La Busteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, a putut fi inchiriata de Revelion pentru suma de 3.000 de euro, iar pentru acesti bani turistii beneficiaza de trei nopti de cazare si una gratis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co