Externe

Ai plecat vreodată cu prosoapele de la hotel acasă? De acum, toate vor avea GPS!

Interesant este faptul că măsura a fost luată de hotelierii americani, exasperaţi de furturile de lenjerie şi prosoape. S-a inventat astfel un cip elastic, rezistent la spălare şi care poate fi reperat prin GPS.


Foarte mulţi turişti s-au gândit să-şi ia drept suvenir de la hotelul în care au fost cazaţi prosoape sau diverse obiecte din garderoba camerei. Sătui de faptul că erau nevoiţi să înnoiască stocurile de la o lună la alta, proprietarii marilor hoteluri din New York au adoptat o tactică modernă, menită să-i facă pe turiştii care le calcă pragul mai cinstiţi.
Blogul de turism al New York Times, In Transit, scrie că în prosoape, halate de baie sau lenjerii de pat se va introduce de acum încolo cipul RFID, asemănător cu cel introdus în hainele din magazine.


Deja trei hoteluri, unul din Manhattan, altul din Miami şi celalalt din Honolulu folosesc tehnologia pentru a-şi ţine „consumabilele” cât mai mult timp în camere. Dispozitivul este construit de compania Linen Technology Tracking şi, în curand, el va ajunge în toate hotelurile din lume.


sursa: stirileprotv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co