Interne

ANAT, în război cu site-urile de cupoane

ANAT, în război cu site-urile de cupoane

Românii apelează tot mai des la cumpărarea de pachete turistice prin cupoane de la firmele de pe internet, datorită reducerilor de preţ de care aceştia beneficiază. Acest fapt îi supără pe reprezentanţii din turism care se plâng că multe dintre ofertele acestor firme de pe net sunt mincinoase. ANAT a cerut ministerului de resort verificarea site-urilor care vând pachete turistice prin cupoane.

Reprezentanţii ANAT spun că unele site-uri atrag clienţii cu reduceri de 50-60%, când, de fapt, preţurile pachetelor turistice, sunt unele normale, nereduse.  ANAT solicită licenţierea acestor site-uri de cupoane care comercializează pachete turistice, astfel încât acestea să poată fi trase la răspundere în cazul în care îşi păcălesc vizitatorii, promiţându-le oferte nerealiste.

Primul răspuns venit, însă, din partea ministerului a fost acela că site-urile de cupoane promovează şi nu vând pachete turistice.

Până una alta, site-urile de cupoane nu sunt obligate să obţină licenţă de turism, aşa că vă rămâne doar să fiţi foarte atenţi dacă apelaţi la serviciile unor astfel de portaluri, pentru că, în unele cazuri, ofertele chiar sunt prea bune ca să fie adevărate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co