Interne

Artişti inspiraţi

Artişti inspiraţi

ICR a găzduit aseară vernisajul expoziţie de fotografie, ilustraţie şi graphic design “Inspired: 9 in 1”. La expoziţia de grup participă nu mai puţin de 9 artişti, câştigătorii ediţiei din 2011 a concursului Inspired adresat tinerilor cu potenţial creative din România.

Pentru fiecare secţiune, organizatorii concursului au ales o temă largă care să le permită concurenţilor să îşi demonstreze creativitatea. La fotografie, tema generoasă a fost Portretul, la ilustraţie Viitorului, iar la grafică ne-am bucurat de “România, ca brand turistic”. Lucrarea câştigătoare a propus o rebranduire vizuală originală a Parcului Naţional “Defileul Jiului” şi a Muzeului Astra din Sibiu.

La secţiunea Fotografie, zeci de concurenţi au oferit propria interpretare conceptului de Portret. De la fotografie de reportaj la fotografie de modă, dar şi estetică de tip advertising, juriul a avut de unde alege, aşa că evaluarea lucrărilor a fost o sarcină destul de dificilă.

Inspired este un concurs de idei dedicat tinerilor cu potenţial creativ. De peste cinci ani, platforma online le oferă acestora posibilitatea de a se afirma în nouă domenii artistice: ilustraţie, grafică, fotografie, arhitectură, design de produs, dramaturgie, design de modă, design interior şi accesorii. Expoziţia deschisă aseară la ICR poate fi vizitată gratuit până la sfârşitul lunii aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co