Interne

ANT la Târgul Internațional de Turism de la Rimini, TTG Incontri

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) participă la cea de-a 53-a ediţie a manifestării expoziţionale TTG Incontri organizată la Rimini, Italia, în perioada 13-15 octombrie 2016, potrivit unui anunț postat pe site-ul ANT.

TTG Incontri este cel mai mare târg dedicat specialiştilor din industria turistică de pe piaţa italiană. Acum se vor stabili destinaţiile în vederea creării cataloagelor pentru anul şi sezonul următor.

România este prezentă la această expoziţie cu un stand naţional de turism de 64 mp în care sunt prezente 13 companii din branşă, din România şi din Italia. În cadrul standului vor fi promovate destinaţii turistice româneşti cheie pentru piaţa italiană, cum ar fi circuitele culturale în Transilvania, Maramureş şi Bucovina, pachete city break, în special la Bucureşti, turism rural şi în natură.

Vor fi disponibile totodată şi oferte privind turismul activ, cel de aventură, turismul termal şi turismul balnear pentru sezonul estival 2017. Operatorii co-expozanţi din standul României vor avea propuneri pentru sejururi cu ocazia sărbătorii de Halloween, a sărbătorilor de iarnă şi pentru viitorul sezon turistic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co