Interne

ANTREPRENORI NOI IN TURISM

ANTREPRENORI NOI IN TURISM

Centrul Regional de Resurse in Turism din Busteni vine cu o noua oferta pentru cei interesati sa-si deschida o afacere in domeniu. Este vorba de un curs gratuit de dezvoltare a competentelor antreprenoriale care se adreseaza tuturor persoanelor din Prahova si din  alte șapte județe și municipiul Bucureşti.

Cursul este împărţit în două secvenţe de pregătire, care se desfăsoare pe parcursul a 42 de ore de teorie şi practică în cadrul  cărora se vor furniza informaţii teoretice, se vor analiza studii de caz şi se vor dezvolta proiecte. La finalul cursului viitorii antreprenori vor primi si sume de bani pe care le pot folosi pentru demararea propriilor afacerii in domeniul turismului.

Examenul de absolvire va consta într-un test scris şi în elaborarea unui proiect care va fi prezentat în faţa unei comisii după terminarea cursului de formare. Cursanţii care vor trece acest examen vor primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel naţional de către CNFPA-Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Mai multe informatii gasiti pe busteni.crrt.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co