Interne

Arcul de Triumf, deschis publicului de 1 decembrie

Arcul de Triumf, deschis publicului de 1 decembrie

După ce şi-au dat coate ca să vadă parada, bucureştenii s-au înghesuit din nou pentru a vizita Arcul de Triumf, deschis publicului de Ziua Naţională. Sute de oameni au profitat de ocazie pentru a urca pe terasa superioară a monumentulu

În plus, vizitatorii au putut admira şi expoziţiile permanente din interiorul Arcului de Triumf, printre care şi „Eroi sub tricolor”, o expoziţie despre soldaţii români care au pierit pe câmpul de luptă din Afganistan. Cel mai mult i-a atras, însă, pe vizitatori priveliştea de pe acoperişul monumentului. Aici, au zăbovit mai mult pentru a îşi face poze şi pentru a admira oraşul într-o zi senină.

Si străinilor pe care Ziua Naţională i-a prins în Capitala României li s-au părut impresionante  bătrânul Arc de Triumf şi parada militară. Alexander este din Liban şi a venit să facă masterul în România. Spune că la el în ţară n-a mai asistat la astfel de ceremonii de sărbătorile naţionale.

Traducere “E o zi mare, o sărbătoare mare. Eu am trăit 30 de ani în Liban şi nu am văzut o astfel de festivitate la mine în ţară. Mă bucur mult că am luat parte la manifestare, m-am simţit bine alături de prietenii mei din România. A fost ceva special, care va rămâne pentru totdeauna”

Dacă nu aţi ajuns astăzi la Arcul de Triumf, îl puteţi vizita sâmbătă sau duminică, între orele 12 şi 16.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co