Interne

Asociația silitoare deținătoare de o lună de Mai înfloritoare

Asociația „Drumeții Montane” a participat în perioada 27 aprilie – 02 mai la diverse activitați sportive și educative. În perioada 27 – 29 aprilie membrii și voluntarii Asociației “Drumeții Montane” au participat la Cupa White Wolf, o competiție sportivă unde participarea a fost individuală iar participanții s-au întrecut în orientare sportivă, cros și escaladă. Sambătă seara participanții si susținatorii acestora au avut parte de un foc de tabără pe cinste și muzică de chitară.
În data de 02 mai cu ocazia Zilei Naționale a Tinerilor s-a organizat în centrul Orașului Targu Jiu, Targul pentru Tineri, organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj, unde Asociația “Drumeții Montane” a putut să promoveze Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”, ce se va desfasura în acest an la Cabana Obarșia Lotrului în perioada 20 – 22 iulie 2012. Totodata cei care treceau prin fața standului erau premiați cu reviste și obiecte promoționale dacă răspundeau corect la o întrebare de cultură generală.
Tot în data de 2 mai, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj a organizat în Parcul Central din orașul Targu Jiu Crosul Tinerilor ce s-a desfășurat pe 2 categorii: masculin și feminin. Câștigătorii locurilor 1,2 și 3 au fost premiați cu premii în aparate foto, media playere, stickuri usb, premii puse la dispozitie de către DJST Gorj iar locurile 4,5,6,7,8 au fost premiate cu cărți, tricouri, brelocuri puse la dispoziție de către sponsorii Asociației „Drumeții Montane”.
Felicitări Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj pentru inițiativă.
Cei care doresc să se înscrie în activitățile noastre ca membrii sau ca voluntari îi invităm să acceseze site-ul www.drumetiimotnane.ro si să contacteze Asociația “Drumeții Montane” telefonic. Totul este gratuit.
Asociația Drumeții Montane este sprijinită în prezent de către: Inscriptionari-textile.ro, TehnoPlus Industry, Biroul de Avocatură Cuculis și Asociații, Goprint.ro, PromotionaleRomania.Ro, Powerball-Romania.com, JocShop.Ro, Lafarge România, Craimont.ro, Ibupublishing.ro, Vectords.ro, Ch-center.ro, Cupe-medalii.ro, Minorswing.ro, Televiziunea Travel Mix, Mișcarea de Sănătate (Radio România).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co