Interne

Atenţie! Avertisment MAE pentru români: Părăsiţi imediat Coasta de Fildeş!

Ministerul Afacerilor Externe îi atenţionează pe cetăţenii români să evite călătoriile în Coasta de Fildeş, în timp ce persoanele care se află pe teritoriul acestui stat sunt sfătuite să părăsească imediat zona.
Cetăţenii români care se află în Coasta de Fildeş sunt sfătuiţi să se adreseze de urgenţă ambasadei României în Senegal şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând coordonatele personale, astfel încât să fie permanent informaţi în legatură cu posibilităţile de asistenţă consulară şi cu situaţia din zonă.
Potrivit MAE, situaţia de securitate din Coasta de Fildeş este instabilă, înregistrându-se ciocniri armate şi violenţe, inclusiv împotriva civililor.
MAE, prin intermediul Ambasadei României în Senegal, monitorizează, în permanenţă, situaţia de securitate din acest stat.

Cetăţenii români care ignoră avertismentele MAE şi se deplasează în zone de risc, sunt atenţionaţi că o fac pe propria răspundere şi vor suporta consecinţele unor astfel de călătorii, având în vedere că posibilităţile de intervenţie ale misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare în astfel de zone sunt reduse.


sursa: stiri.rol.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co