Articole

Athenee Palace Hilton Anunta Deschiderea Primului Targ Anual „CHRISTKINDLMARKT“

Athenee Palace Hilton Anunta Deschiderea Primului Targ Anual „CHRISTKINDLMARKT“

BUCUREȘTI, România – 23 NOIEMBRIE, 2012 – Athénée Palace Hilton își invită oaspeții și clienții să-și petreacă sărbătorile de iarnă într-o atmosferă rustică, la târgul de Crăciun german/austriac de pe Terasa Roberto’s La Strada.

Târgul de Crăciun de la Athénée Palace Hilton București va avea 11 tarabe de lemn, unde se vor vinde decorațiuni și cadouri de sezon, precum și alte produse, de la vin și brânză până la turtă dulce și ciocolată. Pentru a vă oferi o experiență culinară autentică, Athénée Palace Hilton va vă va pune le dispoziție un meniu special de Crăciun: veți găsi o grămadă de bunătăți de sezon și de preparate tradiționale germane, precum „Bratwurst“, „Schmalzkuchen“,sau faimousul Gluhwein. Luminile de Crăciun și aroma vinului fiert și a scorțișoarei va vor introduce cu siguranta intr-o reală atmosferă de poveste.

D-ra Linda Griffin, Director General Athénée Palace Hilton, spune: „Privim cu foarte mult entuziasm deschiderea acestui Târg de Crăciun traditional in hotelul nostru. Suntem convinși că va fi pată de culoare în inima orașului în timpul Sărbătorilor de iarnă.“

Ceremonia de deschidere va avea loc în 3 decembrie. Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic, între 3 și 26 decembrie 2012.

Luni – Vineri 15:00 – 23:00

Sâmbătă – Duminică 12:00-23:00

Despre Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este o companie hotelieră globală de top, deținând atât hoteluri și stațiuni luxoase, cu servicii complete, cât și apartamente pentru sejururi prelungite și hoteluri cu prețuri medii. De 93 de ani, Hilton Worldwide oferă oaspeților care ne vizitează in interes de serviciu sau în scopuri personale cele mai bune servicii de cazare, facilități și servicii de valoare. Compania este recunoscută prin tradiția sa de a oferi experiențe excepționale oaspeților din toate unitățile din întreaga lume. Mărcile sale includ peste 750 de hoteluri și multiproprietăți, cu peste 615.000 de camere în 86 de țări și regiuni, printre care Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton și Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania deține programul mondial pentru clienți fideli, Hilton HHonors®. Pentru informații suplimentare despre companie, vizitați www.HiltonWorldwide.com sau accesați Hilton Worldwide la www.HiltonWorldwide.com/Media.

 

 

 

 

 

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co