Articole

Va invitam la vernisajul Salonului National de Fotografie Turistica, editia a XVI-a!

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru va invita joi, 29 Noiembrie 2012, orele 16:00, in foaierul Teatrului de Revista “Constantin Tanase” pentru a lua parte la vernisajul Salonului National de Fotografie Turistica.

Editia XVI a Salonului National de Fotografie Turistica este una dedicata omului aflat permanent in miscare, calatorului care vede si surprinde instantanee inedite, capabile sa ilustreze stari, simtiri si trairi ale celui aflat in persoana fotografului.

Cele mai bune 400 de fotografii au fost alese de un juriu de specialitate din cele peste mai bine de 2000 inscrise in concursul ce a avut ca tema “Hoinar prin lume”, respectand cele sapte categorii de concurs: Munti de legenda, Scenarii artistice, Portret, Romania turistica, Sporturi – la limita imposibilului, Oameni si civilizatii, Turist pe mapamond;

In cadrul vernisajului vor fi premiate cele mai bune fotografii, reprezentative pentru fiecare categorie de concurs, si va putea fi vizitata expozitia “Clipe hoinare spre inaltimi”, ce apartine lui Catana Cristian Alexandru, castigatorul editiei cu numarul XV a Salonului National de Fotografie Turistica.

Va asteptam joi, 29 Noiembrie, ora 16:00 in foaierul Teatrului de Revista “Constantin Tanase” pentru a da startul unui eveniment de 10 zile, un eveniment cu traditie si istorie care a adunat de-a lungul a 8 ani un numar de peste 10 000 de concurenti din intreaga tara.

Premiile concursului Salonul National de Fotografie Turistica sunt oferite de: Editura CASA EDITORIALA ROYAL; Editura Trei; Caseta.ro; Pensiunea Muntele Rece.

Sponsorul principal al evenimentului: Agentia de productie publicitara Digital Design

Partener media principal: Travel MIX

Parteneri media: to Magazine, Foto Magazin, BadOrGood, comunitatefoto.ro, Romania Pozitiva, metropotam.ro, calendarevenimente.ro, orasulm.eu.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Evenimentul este organizat de revista Vacante&Calatorii, Fundatia Amfiteatru si Agentia.ro, cu  sprijinul A.R.T.E. si Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, sub egida Programului Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co