Externe

Austria, o destinatie pentru turistii romani

Austria, o destinatie pentru turistii romani

Austria constituie o destinatie de interes pentru romani. Daca Viena este frecventata pe toata durata anului, statiunile montane sunt solicitate in lunile de iarna. In 2011, peste 260.000 de romani si-au petrecut vacanta in Austria. In aceasta iarna cu siguranta numarul acesta s-a marit.

Austria este una dintre destinatiile straine apreciate de catre turistii romani, in special Viena si statiunile montane. In iarna, Austria constituie una dintre primele destinatii cautate de catre turistii de la noi din tara.

In 2011, peste 260.000 de romani si-au petrecut vacanta in Austria , cu 3% mai mult comparativ cu 2010. In iarna 2011-2012, operatorii de turism se asteapta la o crestere cu 5% a numarului de turisti din Austria, potrivit unui comunicat de presa Austria Incoming.

Statiunile si regiunile turistice austriece au venit cu oferte atractive pentru schi si wellness in perioada de iarna. Inca mai este timp sa schiati in celebrele statiuni din Austria.

Poti opta atat pentru sejururi de o saptamana sau mai mari, cat si pentru minivacante de 2-3 nopti. Oferta de cazare este diversificata, de la hoteluri de 3 si 4 stele la pensiuni, apartamente si camere in case particulare. Toate sistemele de masa sunt disponibile pentru turisti, de la mic dejun la all inclusive.

Pe langa masa si cazare, pachetele de vacanta includ in pret ski pass, intrare la centru spa, discount pentru tichete de schi, acces la gradinite de schi, chiar si babysitting.

Sursa foto: infotravelaustria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co