Interne

Noutati la companiile aeriene

Noutati la companiile aeriene

Noutati la companiile aeriene: noi zboruri spre Puerto Rico, Londra si destinatii interne. Companiile aeriene anunta suplimentarea curselor de vara pentru anumite destinatii interne si internationale, precum si lansarea de noi rute.

Compania aeriana British Airways a inceput o noua campanie promotionala cu bilete de avion spre Londra, America de Nord, Puerto Rico si Mexic. Promotia este deschisa pana pe data de 27 martie pentru calatoriile care vor avea lor pana pe 30 iunie.

Pasagerii companiei gasesc bilete de avion in cabina Euro Traveller la 98 euro, cu toate taxele incluse. Un bilet de avion pentru Manchester porneste de la 160 euro de persoana.

In ceea ce priveste zborurile spre Mexic, Puerto Rico sau America de Nord, pasagerii gasesc bilete de avion cu un discount de pana la 29% in cabina World Traveller (Economic). Reducerile sunt valabile pentru biletele de avion cumparate pana pe 25 martie si calatoriile care se vor desfasura pana pe 23 iunie. Cei care zboara spre New York gasesc bilete de avion cu 713 euro.

Compania aeriana Ryanair ar putea lansa zboruri noi din Targu Mures. Conform unui comunicat de presa, au fost finalizate negocierile dintre Aeroportul Transilvania din Targu Mures si compania irlandeza in ceea ce priveste conditiile tehnice de operare, taxele aeroportuare si serviciile oferite.

Compania aeriana Tarom urmeaza sa reintroduca zborurile spre Nisa si Dubrovnik in orarul de vara 2012. Acesta din urma este valabil in perioada 25 martie – 27 octombrie 2012. In acelasi timp, compania creste frecventa zborurilor interne si renunta la zborul pe ruta Cluj Napoca – Frankfurt.

Compania Tarom introduce doua curse saptamanale din Bucuresti spre Nisa si Dubrovnik si retur, joia si duminica. Alte doua frecvente zilnice sunt cele pe ruta Bucuresti-Londra si retur. Un alt zbor este operat pe ruta Bucuresti-Budapesta, cu o frecventa de 3 curse pe saptamana.

Cei care calatoresc in Timisoara si Cluj Napoca vor avea mai multe curse pe aceste rute. Compania mentine zborul Cluj Napoca-Viena.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co