Interne

Autobuze turistice şi în 2012

Autobuze turistice şi în 2012

Bucureştiul va avea autobuze turistice şi în 2012. Asigurarea vine din partea Elenei Udrea, care se arată încântată de rezultatele pe care le-a înregistrat până în prezent iniţiativa. Autobuzele Bucharest City Tour ar putea circula şi pe timp de iarnă, dar, de această dată, decizia le aparţine specialiştilor Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Ministrul Turismului, Elena Udrea s-a arătat mulţumită de succesul peste aşteptări al programului. Programul va fi gestionat în continuare de RATB, beneficiind de sprijinul ministerului.

Programul Bucharest City Tour a fost lansat pe 28 iulie. Linia destinată vizitării principalelor obiective turistice din capitală este deservită de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare. Practic, printre obiectivele prinse în traseu sunt de menţionat Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de  Triumf, dar şi o serie de muzee, precum Antipa, Muzeul Satului şi Muzeul de Geologie. În prezent, linia de autobuz funcţionează zilnic, între orele 9 şi 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co