Interne

Avem nevoie de sistemul all inclusive?

Avem  nevoie de sistemul all inclusive?

Turismul romanesc are nevoie de sistemul all inclusive pentru a deveni atractiv si a concura cu pietele care au dezvoltat acest sistem, sustine Federatia Patronatelor din Turism si Servicii, condusa de fostul ministru de profil Dan Matei Agathon.

„Nu vom putea sa atragem numerosii turisti straini care cauta bilete all inclusive daca nu punem la punct oferte asemanatoare cu cele din Turcia, Grecia sau chiar Bulgaria. Declaratiile referitoare la obezitatea sau alcoolismul nascut din all inclusive sunt cel putin neavenite. Ar trebui sa intrebam reprezentantii operatorilor TUI, Thomas Cook – Neckermann sau ITS daca milioanele lor de clienti pentru all inclusive sunt obezi si alcoolici ca sa vedem daca aceasta declaratie este serioasa sau daca dovedeste doar necunoasterea pietei turistice mondiale”, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii.

Sursa citata sustine ca „presupusi reprezentanti ai turismului romanesc” tin lucrurile pe loc si practica turismul ca in urma cu 50 de ani, ceea ce face ca atat turisti straini cat si romani sa prefere destinatii straine, cu servicii all inclusive, scrie Mediafax.

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Mohammad Murad, a declarat miercuri ca sistemul all inclusive in hoteluri duce la obezitate, consum mare de alcool si risipa.

Si presedintele ANAT, Corina Martin, spune ca sistemul all inclusive nu este o solutie pentru litoralul romanesc, pentru ca turistii vor sa manance de fiecare data la restaurante diferite.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a declarat joi ca sistemul all inclusive nu duce la obezitate, dar ca el nu il prefera, pentru ca vrea diversitate.

Sursa: turism.bzi.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co