Interne

Festival cu oameni de zapada, la Straja

Festival cu oameni de zapada, la Straja

Zeci de turisti s-au oprit putin din schiat si au construit oameni de zapada. Vorbim despre cea de-a patra editie a Festivalului Oamenilor de Zapada, care are loc, annual, la Straja, in Valea Jiului.

Mexicani, bucatari sau oameni de zapada clasici au rasarit, sambata dimineata, in apropierea cabanelor in Straja. Turistii si-au dat toata silinta sa realizeze cel mai frumos om din omat si cu totii au avut pana la urma de castigat. Festivalul Oamenilor de Zapada este un prilej pentru toata lumea sa se distreze, sa se amuze sau sa creeze si multi au venit cu planuri bine stabilite. Zapada doar a fost cea care s-a lasat cu greu modelata.

Turistii au lasat schiatul fara parere de rau pentru ca s-au distrat pe cinste. Vremea a tinut si ea cu organizatorii festivalului, temperatura fiind numai buna si de schiat si pentru oameni de zapada.

Organizatorii fac din acest festival un nou prilej de voie de buna si toti cei care au schiat sau au construit oameni de zapada au primit vin fiert sau ceai.

„Toata lumea a primit ceai cald si vin fiert gratuit. Este un prilej de distractie si buna dispozitie si la final ii premiem pe toti cei care si-au dat silinta sa creeze o figurina, fie ea cat de mica”, a declarat Emil Parau, organizatorul competitiei.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co